Според мен вземи първо с мултицет да си провериш кабелите,щото външния вид често лъже.Виж също тая снадка на буксата дали дава хубав контакт,че може да е направена отгоре-отгоре.Като го гледам на снимката мисля че нямаш прекъсната писта/не мога 100% да съм сигурен/,трябва да се замери да няма нещо изгоряло по електрониката,но пък найстина е по-добре да се изчака и да се сложи работещо табло за проба,та да се разбера откъде е проблема.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Почна се!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщениеИма букса по нататък ,провери първо него , па ако може да намериш пробно работещо тъбло още по добре ! Не ти ли остана от старата алфа ?33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Значи кабелите отиват горе в таблото на един куплунг. И не знам дали така трябва да е, ама двата кабела са накъсо според уреда
kolev писали сме по едно и също времеКакво може да им е объркано на кабелите? Това, че са накъсо не ми изглежда нормално, ама си мислех, че може от датчика да идва късото.
Last edited by LeoVin4i; d.m.y г., 13:59.Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Някой мерил ли е такъв датчик,защото на мене ми се струва,че е просто една намотка с магнит вътре и при това положение съпротивлението може да е част от OMA и да се лови трудно.Не е ли по-добре да се повдигне едното колело и да се включи на някоя скорост и да се замери идва ли напрежение в таблото.Все нещо трябва да идва.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеами даже не част от волта, а 5волта трябва да са. 0-5-0-5 и така. тая ширмовка не пречи така ако е вързана на масата, ама тоя белия кабел ако е сигналния....
първо измери за късо между двете крачета.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНякой мерил ли е такъв датчик,защото на мене ми се струва,че е просто една намотка с магнит вътре и при това положение съпротивлението може да е част от OMA и да се лови трудно.
Елемента който отчита се нарича датчик на ХОЛ - механизма е : един диск който е разграфен на сектори които са намагнетизирани през един и се получават високи и ниски нива на сигнала .
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе е ли по-добре да се повдигне едното колело и да се включи на някоя скорост и да се замери идва ли напрежение в таблото.Все нещо трябва да идва.
Тъй като за един оборт нивата се вдигат и свалят няколко пъти за по сигурно може да се върти колелото на ръка а данните са 5v или 12v (зависи от схемата) за високо ниво и 0,5-0,7v за ниско ниво .
Един мултицет с хубаво подострена сонда дупчиш кабела и мериш и всичко си излиза . Започва се ниско от датчика и после и на таблото пак се мери ако долу всичко е наред.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
дигах дясното колело днес - резултата:
нулево напрежение - 0 волта - нито ниско, нито високо ниво на напрежение
съпротивлението на двата кабела на буксата е - 3,5 ома
всичко стойности седяха неподвижни, независимо дали се върти колелото, или не ... мисля че таблото отпада като заподозрян ...33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
Comment